Antti Perkiö Woodworks on Kirkkonummella toimiva pieni yhdenmiehen puusepänliike, jonka tavoitteena on tarjota käytännöllisiä ja kauniita sisustusratkaisuja kotitalouksien ja toimistojen tarpeisiin asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti.

Valmistan tilauksesta kaikenlaisia huonekaluja, kuten pöytiä, kaappeja ja laatikostoja. Saat mittojen mukaan myös esimerkiksi kiinteät kirjahyllyt ja eteisratkaisut. Piirrustusten pohjana voimme käyttää omia suunnitelmiasi tai ideoida ratkaisut yhdessä.

Puusepän tekemänä saat juuri sellaisia kalusteita kuin haluat. Käsin tehty on vähän kalliimpi kuin ketjumyymälästä hankittu, mutta laatu on korkea ja hintaankin voi vaikuttaa materiaalivalinnoilla.

Korjaan myös vanhoja huonekaluja. Älä heitä pois käyttökelpoista tuolia tai muuta hienoa, vanhaa huonekalua, katkenneen jalan tai pettäneiden liitosten takia, vaan korjauta se!

Ota yhteyttä ja sovi asiakaskäynnistä. Toimialueeni kattaa koko pääkaupunkiseudun ja tarpeen mukaan laajemmankin alueen. Yhteystietoni ja yhteydenottolomakkeen löydät tältä sivustolta.

Puutyöterveisin, Antti Perkiö